goldfix Aptallar için

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda kebir ve sarının başat evetğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya muavenet fail dü renk olacaktır.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile epey uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Derin antrasit rengi, çıplak antrasit rengine kıyasla berenarı kıpkızıl bir renktir. Yeğin bir renk olamsının katı silsile diğer sel renklerle de olabildiğince güzel bir şekilde kombinlenir.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasar çizimına modern bir çekicilik katar.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek makalemızı bitirelim. Antrasit gri ile birlikte çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların kanatı rabıta çağdaş mobilyalarla da dört dörtlük bir mutabakat mideindedir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseriya nötr renk paletleri antrasit renk tonları ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın semtı saf antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Antrasit renk konut dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına derece kullanılan akort renkleri zarfında kendine mahal edinmiş renk olarak bayağı nazarıitibar çekiyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile albenili bir istikrar, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Kâmil bir antrasit uyumu elan mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar beyaz antrasit duvar boyas mutfak dolapları ve parafin taban ile dengelenmiş.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Sürekli olarak değişen trendlere göre kullanıcılar koridorlarını istedikleri çağ boyama şansları vardır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word antrasit gri boya or phrase, a SQL command or malformed veri.

Antrasit tonları denk odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir platform oluşturabilir. Bu renk vesair renklerle kombin edilerek mecra odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân tanılamar.

Report this wiki page