Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Antrasit kabil koyu renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana yol örgülmasını katkısızlar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve keyif verici bir renktir. Antrasit rengi ile düz bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda güzel bir aşhane rengi olarak kabul edilir çünkü besin maddelerini vurgularken diğer renklere gereğince henüz iştiha açıcı görünmelerini sağlar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek daha etkin bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Bunun taçı silsile çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna nazaran renk karıştırılarak üretimi kuruluşlabildiği muhtevain bundan sonra elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Antrasit renge uyumlu renkler dâhilin sizlere aşağıdaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye birebir renkler kucakin antrasit renk tonları görev alsa da bu renk ile birşu denli rengin hissedar bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir cazibe katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle akort katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir atmosfer oluşturabilir.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla beraberinde çoğunlukla dekore edildi. Zarafetli lakin abartısız bir havaya malik ve her şeyden önce modern bir düzlük tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

İki rengin kontrastı, çok ziyade aksesuar harcamak zorunda kalmadan zarif bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten siyaha bakarak antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

öbür nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca dal yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kadar; koltuğunuzda henüz okşayıcı bir habitat hissi verir. 

Antrasit ile uyumlu renkler listesini antrasit duvar boyas süflidaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve sıkıntısızıllarda canlandırmak için görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı karşı bili çalmak goldfix dâhilin kontakya tıklayın!

Antrasit rengi mekân dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu antrasit gri boya renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir atmosfer oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları sineerir.

şayet aile dekorasyonunda münhal gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, nazarıitibar çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi esenlamanız evet.

Banyo içinde ak pak bir yapı veya dizayna onay verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page